O meu iPhone segue pitando! Aquí tes o porqué e o verdadeiro arranxo.

Un experto de Apple explica por que o teu iPhone segue pitando forte e móstrache como solucionar este problema mediante unha guía paso a paso.

Ler Máis

iPhone Facer chamadas aleatorias? Aquí está o arranxo!

Un experto de Apple explica por que o teu iPhone está a facer chamadas aleatorias e móstrache como solucionar o problema mediante unha sinxela guía paso a paso.

Ler Máis

O meu iPhone non eliminará fotos. Aquí está a solución!

Un experto de Apple explica por que o teu iPhone non eliminará fotos e ensínache como solucionar o problema cunha guía paso a paso.

Ler Máis

Por que o meu iPhone di que non hai tarxeta SIM? Aquí está a solución definitiva.

Dun antigo empregado de Apple: amosareiche paso a paso como diagnosticar e corrixir a mensaxe de erro 'Sen SIM' no seu iPhone dunha vez por todas.

Ler Máis

Código de desconto da rede líquida marzo de 2021 | Coidado cos 'códigos de cupón' doutros sitios

Atopamos o mellor código de desconto de Liquid Web en internet, verificado e funcionando en 2021. Son un servidor WordPress premium. Axudarémosche a aforrar.

Ler Máis

iPage Promo Code | Código de cupón real do 75% de aforro, funcionando en 2021.

Un experto en aloxamento web revisa iPage e comparte o noso código promocional, que se activa automaticamente para aforrar un 75% de desconto nos plans de aloxamento web. Verificado en marzo de 2021

Ler Máis

Por que hai caixas de confeti de cores na aplicación Messages no meu iPhone?

Un experto de Apple explica por que apareceron caixas de cor de confeti na aplicación Mensaxes no teu iPhone e como enviar confeti aos teus amigos.

Ler Máis

Por que o meu iPhone segue desconectándose do WiFi? Aquí está a verdade!

Un experto de Apple utiliza unha guía de solución de problemas paso a paso para explicar que facer cando o iPhone segue desconectándose do WiFi.

Ler Máis

A miña pantalla do iPhone 6 está destrozada. Aquí tes que facer.

Un experto de Apple explica que facer cando se rompe a pantalla do seu iPhone 6 e recomenda algunhas opcións de reparación para que poida solucionalo canto antes.

Ler Máis

Como desactivo a autocorrección nun iPhone? Aquí está The Fix!

Un experto en iPhone explica como o software de autocorrección de Apple e móstrache como desactivar a autocorrección nun iPhone cunha guía sinxela e paso a paso.

Ler Máis

Seguro de coche progresivo: todo o que precisa saber

O seguro de coche progresivo é un dos máis importantes dos Estados Unidos. Progressive, un dos provedores de seguros máis recoñecidos.

Ler Máis

Requisitos para mercar unha casa móbil nos Estados Unidos

Requisitos para mercar unha casa móbil. A compra dunha casa móbil ten moitas vantaxes. O prezo, por suposto, adoita ser moito máis baixo que o dunha casa unifamiliar estándar. Ademáis,

Ler Máis

Echo no iPhone? Aquí tes o motivo e a solución.

Un experto de Apple explica por que hai un eco no teu iPhone cando utilizas certas aplicacións e móstrache como solucionar definitivamente o problema.

Ler Máis

O meu iPhone di que iMessage está 'agardando a activación'. Aquí está o arranxo!

Un experto de Apple explica por que o teu iPhone di 'agardando a activación' e móstrache como solucionar o problema cando iMessage non se activa.

Ler Máis

Feitos sobre o cóndor andino

Feitos sobre o cóndor andino. (Vultur gryphus) é unha ave suramericana que pertence á familia dos voitres do Novo Mundo Cathartidae e é o único membro vivo

Ler Máis

Esquecín o meu contrasinal do iPhone! Aquí tes o verdadeiro arranxo.

Un experto de Apple usa unha guía de solución de problemas sinxela e paso a paso para explicar que facer se esqueceu o seu código de acceso para iPhone.

Ler Máis

Como descargar aplicacións en Apple Watch: a guía completa.

Un experto en iPhone usa guías paso a paso para amosarche como descargar aplicacións no teu Apple Watch de tres xeitos diferentes desde a aplicación Watch do teu iPhone.

Ler Máis

Como restablecer a configuración de fábrica dun iPad? A verdadeira solución!

Neste artigo, un experto de Apple explica como restablecer a configuración de fábrica dun iPad usando unha guía sinxela de resolución de problemas paso a paso.

Ler Máis

O meu iPhone di 'Sen servizo' ¡Aquí tes a solución definitiva!

Un antigo empregado de Apple explica a razón pola que o teu iPhone di 'Sen servizo' e explica paso a paso como solucionar este problema.

Ler Máis

Por que o meu iPhone di recomendación de seguridade en wifi? A solución!

Un experto de Apple explica por que ve a Recomendación de seguridade na configuración de Wi-Fi no seu iPhone, iPad ou iPod e a verdade sobre as redes abertas e pechadas.

Ler Máis

As mulleres embarazadas poden usar Icy Hot?

¿As mulleres embarazadas poden usar xeo quente? É seguro usar xeo quente durante o embarazo ?. Ola mamá! Non se recomenda, é un medicamento que finalmente pasa ao bebé,

Ler Máis

Tres golpes na Biblia

Tres golpes na Biblia que significa ?. Xesús estanos a dicir aquí que, cando estamos a buscar unha resposta ou unha solución a un problema, debemos esforzarnos activamente para resolver a dificultade

Ler Máis

O meu iPad non xirará! Aquí tes o verdadeiro arranxo.

Unha antiga tecnoloxía de Apple explica por que o teu iPad non xirará, como solucionalo e como usar o bloqueo de orientación do dispositivo no teu iPad.

Ler Máis